Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες



Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες


http://melissologia.great-forum.com

Το forum Melissologia Hellenic Bee Forum – Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες, ξεκίνησε πρόσφατα από την αγάπη για τις μέλισσες. Σιγά σιγά παίρνει μορφή με στόχο να δημιουργηθεί μια όμορφη συντροφιά που θα φέρει κοντά άτομα με την ίδια αγάπη (τρέλα ή κόλλημα), για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Αυτή είναι η αρχή… το ήμισυ του παντός.

Όπως θα παρατηρήσετε, το forum αν και διαμορφώνεται ακόμα, βγήκε στον αέρα τον Οκτώβριο του 2008 και "τρέχει" κανονικά από τις αρχές του 2009. Γίνεται μια ειλικρινή προσπάθεια ώστε το Melissologia H.B.F. να αποτελεί κάτι το θετικό για όλους τους χρήστες του… ένας «χώρος» όπου άτομα με συναφή ενδιαφέροντα, όπου και αν βρίσκονται, να μπορούν να συζητήσουν μεταξύ τους, τόσο σοβαρά όσο και χαβαλέ, εκμεταλλευόμενοι την σύγχρονη τεχνολογία για την δημιουργία μιας σύγχρονης παρέας.

Παροτρύνεστε να γραφτείτε μέλη ώστε να μπορείτε να κάνετε κανονική χρήση του Melissologia H.B.F. με αναρτήσεις (posts) κ.λ.π.. Εάν κατά την χρήση σας παρατηρήσετε οτιδήποτε στο forum άξιο λόγου (προβλήματα, υποδείξεις σας κλπ) μην διστάσετε να το αναρτήσετε στο επόμενο post "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ", όπου μπορεί να αναρτηθεί κείμενο ακόμα και εάν δεν είστε μέλη του Melissologia Hellenic Bee Forum.

Το forum ελπίζει να είναι λειτουργικό και "φιλικό", προσιτό σε όλους. Εάν είστε μελισσόφιλοι, μην δυστάσετε να δυναμώστε την παρέα, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι είστε πάντα καλοδεχούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου